Lukioaika nuorempana aikaisilla herätyksillä tuntui välillä haastavalle, mutta näin neljän vuoden jälkeen taaksepäin katsoneena lukio oli itselleni parasta aikaa kasvaa ja luoda pysyviä ystävyyssuhteita. Lukiossa oppi ottamaan enemmän vastuuta omista päätöksistään ja kasvamaan henkisesti paljon. Tunteet nousevat edelleen hyvällä tavalla pintaan, kun mietin mitä kaikkea Nilsiän lukio mahdollisti minulle tulevaisuutta varten.

Olen aina ollut todella luova, ihan pienestä asti. Voin hyvillä mielin sanoa, että päätin kuuluvani media-alalle jo ensimmäiseltä luokalta asti. Tykkään toimia kameran edessä ja luoda ihmisiä vaikuttavia tilanteita ja projekteja. Haluaisin tulevaisuuden työurallani pystyä vaikuttamaan tulevien nuorten mielikuvaan siitä kuinka hieno ja laaja aihe media oikeastaan on.

Medianomit ovat luovia, sosiaalisia ja valmiina uusiin tehtäviin. Hyviä piirteitä tällä alalla ovat myös omatoimisuus ja halu jatkuvaan edistymiseen. Vain taivas on rajana. Mutta jos epäilee omaa haluaan olla erittäin sosiaalinen, sekään ei ole este lähteä media-alalle, sillä tällaisella alalla, jossa jokainen haluaa tuoda äänekkäästi esiin oman visionsa, tarvitaan myös niitä rauhallisempia tiimiläisiä, jotka rauhoittavat liian innokkaat extrovertit takaisin maanpinnalle.

Olit sitten ensimmäisellä vuodella tai viimeistä kevättä viettävä abi, on ihan ok olla myös tietämättä mitä haluat tulevaisuudessa tehdä. Se tieto tulee ajan kanssa! Juuri nyt voit keskittyä ottamaan kaiken ilon irti itse lukiosta hyvien ja huonojen muistojen kanssa. Mikään ei ole parempaa kuin olla minun asemassani vanhempana opiskelijana ja sanoa, että: ”Wow! Ihanaa, että pääsin viettämään kaikki nuo pysyvät muistot hyvien ystävien/ystävän kanssa. Ököttelystä penkkareihin ja lakitukseen asti.” Teillä on lukion jälkeen vain taivas rajana.