Nilsiän lukio

Opiskele huipulle!

Nilsiän lukio

Nilsiän lukiossa opiskelet lämminhenkisessä kouluyhteisössä lähellä Tahkon matkailualuetta. Tarjoamme opiskelijoillemme laadukasta lukiokoulutusta, viihtyisän opiskeluympäristön ja yhteisiä hienoja kokemuksia.

Nilsiän lukio tunnetaan myös Alppilukiona, eikä syyttä! Alppilajien valmennusryhmissä opiskeleville nuorille on tarjolla toimivat ja laadukkaat puitteet opiskelun ja tavoitteellisen urheilun yhdistämiseen. Tahkon alppikoulun valmennusryhmässä pääset opiskelemaan yhdessä muiden urheilijaopiskelijoiden kanssa, saat päätoimista valmennusta ja pystyt suorittamaan leirimatkojen aikana opintojaksoja verkon välityksellä.

Muiden urheilijoiden on mahdollista valmentautua urheiluvalmennuslinjallamme. Urheiluvalmennuslinjan lajeina ovat golf, hiihto, jalkapallo, ratsastus ja salibandy. Valmennuksen toteutus vaihtelee lukuvuosittain eri lajien urheilijamäärän mukaan. Jos yhteistä valmennusryhmää ei ole, voidaan valmennus toteuttaa yksilöllisesti oman valmentajan laatiman harjoitusohjelman mukaisesti.

Ajankohtaista

Ensimmäinen koulupäivä to 10.8.2023

Ensimmäinen koulupäivä to 10.8.2023

  Aloittavat opiskelijat (23 Ni) toivotamme tervetulleeksi klo 9.00 lukion aulassa. Muut ryhmät aloittavat klo 10.00 kotiluokissa. Ruokailuun saakka ollaan ryhmänohjaajan kanssa. Ruokailun jälkeen klo 12.20 alkaen oppitunnit pidetään normaalin työjärjestyksen...

lue lisää
Digitaalinen opiskelijakortti

Digitaalinen opiskelijakortti

Kuopion lukion opiskelijat ovat oikeutettuja maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti toimiivirallisena todistuksena opiskelustasi lukiossa. Opiskelijakortti oikeuttaa muun muassa VR: ja Matkahuollon etuihin. Saat Slice-opiskelijakortin käyttöösi...

lue lisää

Lukuvuosi 2023 – 2024

Lukuvuoden 2023 – 2024 työ- ja loma-ajat, jaksotus ja päättöviikot Kuopion lukioissa.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Tulevat tapahtumat

Opinto-opas

Nilsiän lukio videolla

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Lupa-innostua-web-1024x722.jpg

Kuopiolainen opetus – lupa innostua