Nilsiän lukio

Opiskele huipulle!

Wanhat

Alpit

Nilsiän lukio

Nilsiän lukiossa opiskelet lämminhenkisessä kouluyhteisössä lähellä Tahkon matkailualuetta. Tarjoamme opiskelijoillemme laadukasta lukiokoulutusta, viihtyisän opiskeluympäristön ja yhteisiä hienoja kokemuksia.

Nilsiän lukio tunnetaan myös Alppilukiona, eikä syyttä! Alppilajien valmennusryhmissä opiskeleville nuorille on tarjolla toimivat ja laadukkaat puitteet opiskelun ja tavoitteellisen urheilun yhdistämiseen. Tahkon alppikoulun valmennusryhmässä pääset opiskelemaan yhdessä muiden urheilijaopiskelijoiden kanssa, saat päätoimista valmennusta ja pystyt suorittamaan leirimatkojen aikana opintojaksoja verkon välityksellä.

Muiden urheilijoiden on mahdollista valmentautua urheilulinjallamme.  Valmennuksen toteutus vaihtelee lukuvuosittain eri lajien urheilijamäärän mukaan. Kaikki urheilijat osallistuvat yhteiseen yleisvalmennukseen ja lajiharjoitteluun. Niissä lajeissa, joissa valmennusryhmää ei ole, järjestetään valmennus yksilöllisesti oman valmentajan laatiman harjoitusohjelman mukaisesti.

 

Tietoa uudelle lukiolaiselle

Lukuvuoden varrelta

Ensimmäinen koulupäivä to 8.8.2024

Ensimmäinen koulupäivä to 8.8.2024

  Aloittavat opiskelijat (24 Ni) toivotamme tervetulleeksi klo 9.00 lukion aulassa. Muut ryhmät aloittavat klo 10.00 kotiluokissa. Ruokailuun saakka ollaan ryhmänohjaajan kanssa. Ruokailun jälkeen on yhteistä ohjelmaa ryhmänohjajan ja tutorien kanssa. Seuraathan...

lue lisää

Lukuvuosi 2024 – 2025

Lukuvuoden 2024 – 2025 työ- ja loma-ajat, jaksotus ja päättöviikot Kuopion lukioissa.

Tulevat tapahtumat

Opinto-opas

Nilsiän lukio videolla

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Lupa-innostua-web-1024x722.jpg

Kuopiolainen opetus – lupa innostua